Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

KonfliktUdskriv

Strejke og lockout

Fagforeningerne har varslet strejke og arbejdsgiverne har svaret igen med at varsle lockout.

Herunder finder du links til at læse mere...

Konfliktgrundlag

Hvad enten vi er privatansatte eller offentligt ansatte, skaber vi værdi til hele det danske samfund. Derfor mener Radiograf Rådet, at der skal været en parallel lønudvikling mellem privat og offentligt ansatte i Danmark.

”Vi har været samfundsansvarlige og tilbageholdende og lavet kriseforlig ved overenskomsterne i 2011, 2013 og 2015 – netop fordi Danmark havde problemer efter finanskrisen. Men nu går det godt i Danmark – krisen er ovre.

Derfor insisterer vi på, at den parallelle lønudvikling ikke sættes til side nu.

Derfor er alle faglige organisationer for Danmarks offentligt ansatte parate til at gå i konflikt for at sikre det afgørende kernepunkt ved denne overenskomst: En fremgang i reallønnen, der er parallel med lønudviklingen i den private sektor.

Vi kræver ingen lønfest, men vi mener, tiden er inde til at sikre et fremskridt i reallønnen for alle danske lønmodtagere.”

Formand for Radiograf Råde, Charlotte Graungaard Falkvard.

 

 

 

Og husk: Vi går ikke i strejke før alle muligheder for en forhandlingsløsning er udtømt. At strejkevarslet er afsendt er IKKE ensbetydende med, at vi kommer i strejke.

Sidst opdateret d.  8.03.18

Til top

Navigation

Krav om login

I tråd med hovedbestyrelsens beslutning omkring anvendelsen af login vil dele af OK18 materialet være gemt bag et login.

Det kan du læse mere om her.

 

Radiograf Rådets Konflikt ABC

I Konflikt ABC'en kan du finde svar på mange spørgsmål om, hvilke konsekvenser en konflikt kan få for dig.

Formandsvideoer

Du kan finde formandens videoer på Radiograf Rådets facebookside. Følg os der for at at bliv notificeret så snart en video er lagt op.

Hvis du har spørgsmål...

Så læs mere her

 

 

Du kan læse mere om den gældende overenskomst her.