Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

MedlemsfordeleUdskriv

Medlemsfordele

Radiograferne er en lille gruppe, så vi har brug for alle i fællesskabet - også dig!

Vi sikrer dine rettigheder, og hjælper hvis du har brug for det. Vi gør vores yderste for at forbedre dine løn- og arbejdsforhold.

Radiograf Rådet yder bistand, hvis du kommer ud for en arbejdsskade. Vi forsikre dig også imod ubehagelige overraskelser fra patient-forsikringen.

Vi sørger for uddannelse af alle vores tillidsvalgte, og arbejder for faglig udvikling af radiografer.

Du kan komme med i faglige fora og som medlem kan du få en speciel bankaftale. Radiograf Rådet har internationale kontakter.

Du får et spændende fagblad og mulighed for at komme på kurser og kongresser - også i udlandet.

Du bliver tilmeldt Radiograf Rådets nyhedsbrev og bliver fagligt opdateret.

Radiografen

Radiografernes fagblad med faglige artikler, nyheder og relevant information – udkommer 10 gange årligt.

Læs mere her

Studiefonden

Alle radiografstuderende kan søge økonomisk støtte fra Studiefonden (efter ½ års medlemskab).

Forsikring

Arbejdsforsikring (regres) som dækker erstatningskrav mod dig, hvis du fejlpraktiserer og forsikring ved praktik i udlandet, som dækker evt. skade på udstyr.

Studieforsikring fra Bauta

Privat forsikring: Mulighed for at tegne en meget fordelagtig forsikring hos Bauta, der er en del af LB Forsikring (Lærestandens Brandforsikring).

Alle kan komme ud for uheld, men det er ikke alle, der er lige heldigt forsikret. Når du læser til radiograf, er du så heldig, at du kan købe en billig studieforsikring hos Bauta Forsikring.

Som studerende får du både en indboforsikring, en ulykkesforsikring og en rejseforsikring i én pakke. Fra kun 4,50 kr. om dagen. Alligevel er du dækket ind, som om du betalte til fuld pris.

Læs mere her

Socialt fællesskab

Hvert år holder RSD særlige arrangementer for de studerende. Derudover får du mulighed for at deltage i både faglige og sociale arrangementer, samt til reduceret pris på Radiograf Rådets landskursus.

Kontante fordele

Mulighed for medlemskab af Forbrugsforeningen. Adgang til PKA-boliger, radiografbank samt en klækkelig rabat på bøger fra Radiografiens forlag (CT, - og Fysikbogen)

Læs mere om Forbrugsforeningen her
Læs mere om Radiografiens forlag her

Studiekonto i Lån & Spar

Lån & Spar Bank har skræddersyet en konto særligt til dig, der er studerende. Du får de bedste renter på både din kassekredit og din lønkonto, desuden slipper du stort set for alle gebyrer, bl.a. på kontanthævninger med Visa/Dankort i alle hæveautomater i DK.

Det eneste krav er at du er medlem af Radiograf Rådet, og samler hele din privatøkonomi i Lån & Spar Bank. Desuden kræver kontoen en almindelig kreditvurdering.

Hvis du allerede har konto i en anden bank, men gerne vil skifte til Lån & Spar, så klarer Lån & Spar Bank alt det pratiske for dig. Desuden kan du beholde Studiekontoen i 3 år efter endt studie.

Indflydelse

Dels gennem Radiograf Rådets uddannelsespolitiske arbejde, dels gennem RSDstuderendes egen deltagelse i råd på skolerne. Desuden varetager Radiograf Rådet dine interesser som studerende, og søger samarbejde mellem de tre studiesteder.

Hjælp

Alle radiografstuderende kan til enhver tid søge hjælp og assistance hos Radiograf Rådet.

Autorisationsgebyret

Autorisationsgebyret bliver refunderet til alle studerende som har været medlem mindst 2 kvartaler inden færdiguddannelse.

Erhvervsansvarsforsikring for radiografsruderende

Radiograf Rådet har tegnet en erhvervsansvarsforsikring, som medfører, at du som radiografstuderende og medlem af Radiograf Rådet er forsikret under praktik og udførelse af praktiske øvelser i undervisningen. Endvidere er du forsikret ved praktik i udlandet (op til 1 års varighed.) Forsikringen dækker for skader på personer og/eller ting opstået ved udøvelse af radiografi i forbindelse med uddannelsen.

Læs mere her

Fordele ved medlemskab

Du kan se flere af de fordele et medlemskab giver under medlemskab her

Sidst opdateret d. 19.03.19

Til top