Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Erhvervsansvarsforsikring for radiografsruderendeUdskriv

Radiograf Rådet har tegnet en erhvervsansvarsforsikring, som medfører, at du som radiografstuderende og medlem af Radiograf Rådet er forsikret under praktik og udførelse af praktiske øvelser i undervisningen. Endvidere er du forsikret ved praktik i udlandet (op til 1 års varighed.) Forsikringen dækker for skader på personer og/eller ting opstået ved udøvelse af radiografi i forbindelse med uddannelsen.

De sikrede er: radiografstuderend, som er medlem af Radiograf Rådet, når de udøver radiografi i forbindelse med uddannelsen.

 I Danmark dækker forsikringen: De sikredes erstatningsansvar for skade tilføjet personer eller ting når de studerendes udøvelse af radiografi i uddannelsen foregår:

  • På uddannelsesinstitutionen i forhold til medstuderende, undervisere og eksterne brugere/patienter i den daglige undervisning og ved eksaminer
  • Ved praktikstudier i forhold til brugere/patienter på eller uden for institutioner
  • Ved projektarbejde i forhold til medstuderende, brugere/patienter på eller uden for institutionen i den kliniske undervisning
  • Forsikringen omfatter skade indtruffet i Danmark (inkl. Grønland og Færøerne)

Ved uddannelse i udlandet dækker forsikringen:

  • Såfremt skaden er sket under rejser eller midlertidigt ophold (indtil 1 års varighed) i forbindelse hermed og at den er et naturligt led i uddannelsen.

Det er kun en erhvervsansvarsforsikring

Du skal være opmærksom på, om du har brug for familieforsikring, ulykkesforsikring eller rejseforsikring.<xml></xml>

Sidst opdateret d. 25.11.15

Til top