Aktuelt

I Radiograf Rådet arbejder vi både med velkendte og nye fokusområder.

Her kan du få et overblik over de politiske og faglige fokusområder,der er der er vigtige, aktuelt og i vores fokus netop nu.

Aktuelt - Forside highlight

Sæt gang i dialogen om digital chikane …

Covid-19 nedlukningen er hård for os alle: Men for jer, som arbejder med mennesker, kan denne periode være særligt udfordrende.
Læs mere
9. april 2021
Aktuelt - Forside highlight

OK21 video om nej ‘et og hvad nu? …

I denne video taler Radiograf Rådets formand, Charlotte Graungaard Falkvard, lige ud af posen og direkte til jer medlemmer.
Læs mere
29. marts 2021
Aktuelt - Forside highlight

Der er stemt JA ved den vejledende urafstemning…

Her kan se, hvad OK-aftalen for staten vil betyde for dig efter, der er blevet stemt ja ved den vejledende urafstemning til OK21 Stat. Den ny overenskomst træder i kraft den 1. april 2021.
Læs mere
29. marts 2021
Aktuelt - Forside highlight

Radiograferne har stemt nej – hvad så nu? …

Efter urafstemningen står det klart, at både radiograferne og sygeplejerskerne har stemt nej til OK-aftalen - selvom det samlet blev et ja i Sundhedskartellet
Læs mere
26. marts 2021
Aktuelt - Forside highlight

Radiograferne har stemt nej til OK21 …

Resultatet af urafstemningen er gjort op og et flertal af radiograferne har stemt nej til aftalen. Det betyder, at Radiograf Rådets og DSR’s aftale med Danske Regioner er forkastet.
Læs mere
25. marts 2021

Indefrosne feriepenge: De resterende to uger er…

Feriepenge, der er optjent fra 1. september 2019 til 31. august 2020, kan du få udbetalt. Hvis du har været i beskæftigelse i hele perioden, svarer det til fem ugers feriepenge.
Læs mere
24. marts 2021

Forstå lønefterslæbet i de kvindedominerede fag …

Lønefterslæbet i de kvindedominerede fag trækker tråde tilbage til tjenestemandsreformen fra 1969. Lige siden har sundhedspersonale såsom radiografer og sygeplejersker tjent 15-20 % mindre end…
Læs mere
16. marts 2021

Ophæv Tjenestemandsreformen fra 1969 …

Radiograf Rådet går ind for et bredt opgør med tjenemandsreformen. Et opgør der ikke kun skal regulere lønnen for pædagoger og sygeplejersker, men for alle de faggrupper, der i dag lider under det…
Læs mere
12. marts 2021
Aktuelt - Forside highlight

Urafstemningen er åben …

Radiograf Rådet afholder urafstemning blandt de aktive medlemmer i perioden fredag den 12. marts til onsdag den 24. marts. Urafstemningen foregår kun elektronisk.
Læs mere
10. marts 2021