Aktuelt

I Radiograf Rådet arbejder vi både med velkendte og nye fokusområder.

Her kan du få et overblik over de politiske og faglige fokusområder,der er der er vigtige, aktuelt og i vores fokus netop nu.

Billeddiagnostisk Årsmøde 2022 - 6-7 april 2022 …

Dansk Radiologisk Selskab vil sammen med Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin, Dansk Ultralyd Diagnostisk Selskab og Radiograf Rådet igen byde alle velkommen til nogle inspirerende…
Læs mere
18. november 2021

Så er det nu – indstil din arbejdsplads til…

Har I ydet en særlig indsats for at forbedre arbejdsmiljøet på jeres arbejdsplads? Lad andre få muligheden for at blive inspireret af jeres gode arbejde og indstil jer til Arbejdsmiljøprisen 2022.
Læs mere
12. november 2021
Syddanmark

Region Syddanmarks Julequiz …

Region Syddanmarks bestyrelse inviterer jer alle til at deltage i Julequizzen.
Læs mere
12. november 2021
MødeMedlemskab

Radiograf Rådets formandskab inviterer til ”åben…

Alle medlemmer kan træffe Radiograf Rådets formandskab, Charlotte Graungaard Falkvard og/eller Christian Gøttsch Hansen, uden hverken en særlig dagsorden eller efter forudgående aftale!
Læs mere
3. november 2021

Kampagne: Anmeld ulykker …

Arbejdstilsynet sætter fokus på vigtigheden af at anmelde arbejdsulykker og relancerer den 30. september 2021 kampagnen ”Gør det nu – anmeld arbejdsulykker”. Kampagnen fra 2018 blev til i et…
Læs mere
11. oktober 2021
Job & Løn

Godt, at vi nu har fået nedsat lønstrukturkomiteen…

FH’s formand Lizette Risgaard er meget tilfreds med, at regeringen nu har nedsat en lønstrukturkomité, sådan som FH foreslog under overenskomstforhandlingerne på det offentlige område.
Læs mere
8. oktober 2021

Nye "skæve" og større bøder på vej …

Arbejdstilsynet har forhøjet bødetaksterne for overtrædelse af arbejdsmiljøloven. De nye takster gælder for overtrædelser fra den 1. september 2021.
Læs mere
30. september 2021

Arbejdsmiljøforskningsfonden …

Arbejdsmiljøforskningsfonden er placeret under Beskæftigelsesministeriet, og den daglige sekretariatsbetjening og administration varetages af Arbejdstilsynet. Fonden uddeler, efter ansøgning, midler…
Læs mere
30. september 2021

Radiografen resten af året …

Du har måske bemærket, at dit medlemsblad ikke er kommet i september, men til gengæld får du årets 6. nummer af Radiografen i oktober, som ellers var planlagt til bladfri måned.
Læs mere
24. september 2021