Aktuelt

I Radiograf Rådet arbejder vi både med velkendte og nye fokusområder.

Her kan du få et overblik over de politiske og faglige fokusområder,der er der er vigtige, aktuelt og i vores fokus netop nu.

2020Forskning og udvikling

Forskning – interview med Helle Precht …

Radiografen havde aftalt et møde med Helle Precht en januar dag i Odense. Rammen er Helles hjemmebane, et undervisningslokale på UCL. Og anledningen er, at Helle som den første danske radiograf har…
Læs mere
26. marts 2020

Status på mammografiscreeningen …

Mammografiscreeningen kører fortsat – beklager, kære radiografer.
Læs mere
21. marts 2020
Adobe stock, wladimir1804
Job & LønAktuelt - Forside highlight

Vær nu seriøse – smitten skal begrænses …

Opråb fra Radiograf Rådets formand Charlotte Graungaard Falkvard. Vi har en ekstraordinær situation, som kræver ekstraordinære beslutninger.
Læs mere
18. marts 2020
Aktuelt - Forside highlight

COVID-19-hotline til sundhedsmedarbejdere …

Personale på sundheds-, ældre- og socialområdet kan nu få svar på deres spørgsmål om COVID-19 hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
Læs mere
18. marts 2020
Aktuelt - Forside highlight

Coronavirus - hvad betyder det for dig som…

Vi har fået en del spørgsmål, om hvordan I skal forholde jer i praktikken, nu da de fleste forløb er suspenderet. Her kan du finde svar på nogle af spørgsmålene.
Læs mere
17. marts 2020
Aktuelt - Forside highlight

Status på COVID-19

Det første døgn efter Statsministerens udmelding er nu overstået. Situationen og dens alvor er ved at være fordøjet og nu melder alle de uafklarede spørgsmål sig. Vi vil løbende forsøge at finde svar…
Læs mere
13. marts 2020
Aktuelt - Forside highlight

Hvad kan coronavirussen betyde for dit job? …

Der kan være mange spørgsmål som presser sig på i forbindelse med coronavirussen. Ikke mindet i forhold ens situation, hvis smitten breder sig. I denne artikel giver svar på nogle af de spørgsmål,…
Læs mere
28. februar 2020

Radiograf Rådet har afsendt konfliktvarsel – på…

Radiograf Rådet/Dansk Sygeplejeråd afsender i dag konfliktvarsel sammen med de øvrige organisationer i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH).
Læs mere
21. februar 2020
2020

Kravindsamling og kravudveksling …

Optakten til OK 21 er i gang, og knapt har vi tage fat på 2020 før vi retter opmærksomheden mod kravsudvekslingen i slutningen af året.
Læs mere
19. februar 2020
Job & Løn2020

Paneldebat om fremtidens sundhedskartel …

Der var den 16. januar fælles hovedbestyrelsesseminar for de 8 tilbageværende organisationer i Sundhedskartellet. I debatten var der blandt andet fokus på håndteringen af at tre organisationer har…
Læs mere
19. februar 2020