Aktuelt

I Radiograf Rådet arbejder vi både med velkendte og nye fokusområder.

Her kan du få et overblik over de politiske og faglige fokusområder,der er der er vigtige, aktuelt og i vores fokus netop nu.

Indefrosne feriepenge: De resterende to uger er…

Feriepenge, der er optjent fra 1. september 2019 til 31. august 2020, kan du få udbetalt. Hvis du har været i beskæftigelse i hele perioden, svarer det til fem ugers feriepenge.
Læs mere
24. marts 2021
Job & Løn

Tjek dine indefrosne feriepenge …

Til foråret 2021 udbetales den del af de indefrosne feriepenge, der ikke blev udbetalt i efteråret, hvor du kunne få op til 3 uger udbetalt. Læs her, hvordan du skal forholde dig.
Læs mere
22. marts 2021

Forstå lønefterslæbet i de kvindedominerede fag …

Lønefterslæbet i de kvindedominerede fag trækker tråde tilbage til tjenestemandsreformen fra 1969. Lige siden har sundhedspersonale såsom radiografer og sygeplejersker tjent 15-20 % mindre end…
Læs mere
16. marts 2021

Ophæv Tjenestemandsreformen fra 1969 …

Radiograf Rådet går ind for et bredt opgør med tjenemandsreformen. Et opgør der ikke kun skal regulere lønnen for pædagoger og sygeplejersker, men for alle de faggrupper, der i dag lider under det…
Læs mere
12. marts 2021
Aktuelt - Forside highlight

Urafstemningen er åben …

Radiograf Rådet afholder urafstemning blandt de aktive medlemmer i perioden fredag den 12. marts til onsdag den 24. marts. Urafstemningen foregår kun elektronisk.
Læs mere
10. marts 2021
Aktuelt - Forside highlight

Radiograf Rådets Hovedbestyrelse har taget…

Hovedbestyrelsen (HB) har nu taget stilling til forligene i OK21, og lad mig sige fra starten, at dette bliver lidt langt, og det er nødvendigt for at kunne tage jer grundigt med ind i overvejelserne,…
Læs mere
2. marts 2021
Aktuelt - Forside highlight

Forhandlinger imellem KL og Sundhedskartellet…

De specielle forhandlinger imellem SHK og KL er nu afsluttet. Normalt har vi ingen særskilt interesse i kommunernes område, da størstedelen af os jo er ansat i regionerne, men ved denne overenskomst…
Læs mere
27. februar 2021
Aktuelt - Forside highlight

Treårig aftale på plads for regionerne …

Sundhedskartellet, og dermed Radiograf Rådet, har afsluttet forhandlingerne med Danske Regioner om en OK- aftale for de næste 3 år.
Læs mere
23. februar 2021
Aktuelt - Forside highlight

OK21 aftale på plads med regionerne …

Forhandlingsfællesskabet og RLTN har netop indgået aftale om en ny 3-årig overenskomst gældende for regionernes offentligt ansatte – og klart størstedelen af radiografer.
Læs mere
20. februar 2021