Aktuelt

I Radiograf Rådet arbejder vi både med velkendte og nye fokusområder.

Her kan du få et overblik over de politiske og faglige fokusområder,der er der er vigtige, aktuelt og i vores fokus netop nu.

EFRS and the International Day of Radiography …

The EFRS motto for IDOR is "Radiologists and radiographers supporting patients during COVID-19"
Læs mere
6. november 2020
FagligtAktuelt - Forside highlight

Radiografernes Verdenskongres til Aalborg i 2024 …

Radiografernes verdensorganisation – ISRRT – har netop offentliggjort, at Verdenskongressen i 2024 går til Danmark, nærmere bestemt Aalborg.
Læs mere
5. november 2020
Aktuelt - Forside highlight

ISRRT and the world Radiography Day …

The ISRRT President and the board proudly have prepared the World Radiography Day Special edition 2020 of the international newsletter, with special focus on AI.
Læs mere
4. november 2020
Aktuelt - Forside highlight

Radiografiens dag bliver elektronisk og decentral …

Radiograf Rådet plejer at fejre Radiografiens dag ved at sende en rundhåndet omgang bolsjer ud i landet, sammen med en god omgang foldere. Men i år fejrer vi den på afstand.
Læs mere
2. november 2020
Kvalitet og sikkerhed2020

Peer review - falsk sikkerhed eller fantastisk…

Ifølge Wikipedia kan peer review direkte oversættes som fagfællebedømmelse. Peer review er en procedure hvor et videnskabeligt manuskript vurderes af ca. 1 – 2 forskere/ eksperter indenfor samme…
Læs mere
21. oktober 2020
FagligtJob & Løn2020

Fagforeningernes kamp for rettigheder …

Det har været en hård lang kamp for fagforeningerne at nå de rettigheder du har i dag – en kamp der især ved de sidste overenskomster er blevet voldsomt udfordret.
Læs mere
21. oktober 2020
Kvalitet og sikkerhed2020

Radiographers on the Frontline …

During the COVID-19 pandemic, radiographers continue to provide high quality diagnostic imaging services and deliver cancer treatments, while ensuring the safety of the patients.
Læs mere
21. september 2020
Undersøgelser og metoder2020

Radiograf Kurser på udebane - ortopædi i Grønland …

Der er mere og mere fokus på radiografiens ortopædiske speciale, og på hvor vigtigt det er for den beskrivende radiograf/radiolog at optagelsen er af en høj kvalitet og visualiserer problematikken…
Læs mere
21. september 2020
DebatFagligtAktuelt - Forside highlight

Kongres den 3. oktober 2020 …

Kongressen er Radiograf Rådets øverste myndighed og afholdes i perioden 15. september - 31. oktober hvert tredje år. Alle medlemmer har ret til at møde op på kongressen med taleret - dog har kun de…
Læs mere
18. september 2020
Job & Løn2020

Fremtidens radiografer …

Igen i år ligger ansøgertallene til radiografuddannelsen på de forskellige uddannelsespladser stabilt i forhold til de seneste par år, ligesom grænsekvoten indikerer at uddannelserne har nogle gode…
Læs mere
21. august 2020