Årsmøde for SBK (Strålebeskyttelseskoordinatorer) *OBS: flyttet til København

HVOR
Radiograf Rådets kursuslokaler
Dato
1. februar 2023
Medlems pris
650 DKK
Pris ikke medlem
975 DKK
Adresse
H.C. Ørstedsvej 70 2tv, Frederiksberg
Arrangør
Radiograf Rådet
Frist for tilmelding
6 januar 2023
Frist for afmelding
6 januar 2023
Kontakt person
Claus Brix, claus@radiograf.dk 5337 3806

*OBS: flyttet til København

 

Kvalitetssikringen på det billeddiagnostiske område er etableret efter lovgivningen og har fungeret i en del år med de forskellige grupper, der efter lovgivningen skal varetage den. Gennem flere år har Radiograf Rådet medvirket til kvalitetskoordinatorernes årsmøde i Odense, men på landsplan er der nu mange (op mod 100), der varetager strålebeskyttelseskoordinator-funktionen (SBK).

 

SBK’erne arbejder meget forskelligt i varetagelsen af funktionen, og der synes at være et behov for at harmonisere og udvikle denne. Radiograf Rådet ønsker at understøtte dette behov og tilbyder nu et ”Årsmøde for Strålebeskyttelseskoordinatorer” som et selvstændigt forum. SBK vil forinden mødet have mulighed for at indsende spørgsmål til Sundhedsstyrelsen, som vil danne grundlag for en del af oplægget fra Sundhedsstyrelsen. Mødet vil således være forbindelsesleddet mellem SBK og Styrelsen. Programmet vil desuden indeholde nyt fra kvalitetskoordinatorerne samt fra andre relevante funktionsgrupper og fungere som en platform for erfaringsudveksling og videndeling mellem SBK.

 

Målgruppe:
Strålebeskyttelseskoordinatorer i radiologiske- og nuklearmedicinske afdelinger (billeddiagnostik). Årsmødet er multiprofessionelt og programmet arrangeres af Radiograf Rådet under vejledning af Kvalitetskoordinatorer, SBK og Sundhedsstyrelsen.

 

Program:
Se programmet i PDF-format her.

 

Tilmelding:
Online tilmelding her.

Kursus