MR-sikkerhedskursus

MR-sikkerhed - kursus for alle, der arbejder med MR-scanning.

HVOR
Radiograf Rådet
Dato
4. oktober 2023
Medlems pris
1050 DKK
Pris ikke medlem
1575 DKK
Adresse
H.C. Ørstedsvej 70, Frederiksberg
Arrangør
DRS, DSMMR, Radiograf Kurser samt MR-sikkerhedsgruppen i Region Hovedstaden. Indhold og test er sammensat af MR-eksperter og er godkendt af fra DRS (Dansk Radiologisk Selskab) og DSMMR (Dansk Selskab for Medicinsk Magnetisk Resonans) samt Radiograf Rådet
Frist for tilmelding
28 august 2023
Frist for afmelding
28 august 2023
Kontakt person
Claus Brix, fagchef claus@radiograf.dk +45 5337 3806

Mål:
At give deltageren grundig viden om sikkerhed i forbindelse med MR-scanninger, således at deltageren selvstændigt kan forklare, instruere og gennemføre MRscanninger af patienter og frivillige på en forsvarlig måde.

 

At deltageren kan forklare og instruere pårørende og deltagende personale på en sikker måde; at give deltageren viden om, hvor og hvornår der skal søges yderligere sikkerhedsmæssig ekspertise.

 

Indhold:
En gennemgang af det statiske og de varierende magnetfelters sikkerhedsmæssige påvirkning af mennesker. De sikkerhedsmæssige aspekter i forbindelse med implantater, overvågningsudstyr samt kontraststoffer. Desuden håndtering af angste og klaustrofobiske patienter samt retningslinjer i forbindelse med hjertestop og quench.

 

Kurset afsluttes med en test.

 

Kurset er udviklet af:
DRS, DSMMR, Radiograf Kurser samt MR-sikkerhedsgruppen i Region Hovedstaden. Indhold og test er sammensat af MR-eksperter og er godkendt af fra DRS (Dansk Radiologisk Selskab) og DSMMR (Dansk Selskab for Medicinsk Magnetisk Resonans) samt Radiograf Rådet.

 

Pris:
Radiograf Rådet, DBio, DRS, DSR eller DSMMR: kr. 1.050,-
Andre: kr. 1.575,-

 

Program:
Se det fulde program i PDF-format her.

 

Tilmelding:
Online tilmelding her.

Kursus