Uddannelsesmøde 2 – opfølgning på Uddannelsestopmøde

På Radiograf Rådets uddannelsestopmøde den 20. september 2022 blev en spændende debat om udfordringer i radiograffaget og -uddannelsen sparket i gang. Nu inviterer Radiograf Rådet til en afsluttende opfølgning, hvor vi zoomer ind på muligheden for en radiografassistent som én af løsningerne.

HVOR
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Dato
20. marts 2023
10:00 - 15:00
Medlems pris
Gratis
Pris ikke medlem
Gratis
Adresse
Niels Bohrs Alle 1, 5230 Odense M
Arrangør
Radiograf Rådet
Frist for tilmelding
6 marts 2023
Frist for afmelding
6 marts 2023
Kontakt person
Claus Brix, fagchef 5337 3807, claus@radiograf.dk

På uddannelsestopmødet i september 2022 blev udfordringerne i radiografuddannelsen debatteret blandt repræsentanter fra både uddannelsesinstitutionerne, klinikken og de studerende.

 

Frafald, kvalitetssikring og radiografmangel var blandt de emner, snakken cirklede om. Når nogle studerende falder fra, fordi niveauet er for lavt, og andre falder fra, fordi niveauet er for højt, hvordan sikrer man så den faglige kvalitet, samtidig med at man får uddannet tilstrækkeligt mange radiografer?

 

Derfor inviterer Radiograf Rådet alle interesserede til et afsluttende opfølgningsmøde den 20. marts. Mødet vil handle om kompetenceudvikling og forbeholdt virksomhedsfelt samt mulighed for at afgive arbejdsopgaver til andre personalegrupper

 

Blandt evalueringerne af uddannelsestopmødet i september 2022 gik især ét svar igen: Der skal være mere tid til debat. Så det skal I få.

 

Til opfølgningsmødet vil der altså være færre oplæg og meget mere tid til debat – igen med journalist og moderator Anja Bo ved roret.

 

Målet er, at vi sammen skal styre imod fælles forståelser af, hvilke potentialer har for vores profession, og hvilken rolle vi selv kan spille heri.

 

Mødet afholdes på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense den 20. marts 2023 kl. 10.00-15.00.

 

Deltagelse inkl. forplejning er gratis, men kræver tilmelding senest den 6. marts 2023.

 

Tilmelding:
Online tilmelding her.

 

Har du spørgsmål til mødet, kan du kontakte fagchef Claus Brix på tlf. 5337 3807 eller claus@radiograf.dk.

Kursus