Uddannelsestopmøde

Uddannelsen af radiografer har siden fagets begyndelse været afhængig af samspillet mellem uddannelsessted og klinik. Gennem tiden har faget imidlertid ændret sig, og den stigende grad af specialisering og nye funktioner og kompetenceområder stiller stadig højere krav til uddannelsens kvalitet.

HVOR
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Auditorium H.104B
Dato
20. september 2022
10:00 - 14:00
Medlems pris
Gratis
Pris ikke medlem
Gratis
Adresse
Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M
Arrangør
Radiograf Rådet
Frist for tilmelding
6 september 2022
Frist for afmelding
6 september 2022
Kontakt person
Claus Brix, claus@radiograf.dk 53373806

Tilmelding: Online tilmelding her.

 

”Sundhedsvæsenet mangler radiografer, og uddannelse af flere radiografer for at øge bestanden er derfor mere aktuelt end nogensinde. Flere uddannelsespladser øger behovet for flere praktikpladser, men praktikforløbene trækker på ressourcer i klinikken og presser dermed produktionen af radiografiske undersøgelser og behandlinger. Alle tænker tanker, men ved vi, hvad hinanden tænker, og ligger løsningerne i at bringe al viden, alle ideer og alle forslag sammen? Det tror vi. Radiograf Rådet inviterer derfor alle interessenter til topmøde om manglen på radiografer i det danske sundhedsvæsen – vi kan og skal som samlet profession kunne anvise vejen”.

 

På mødet vil bla. Randi Brinkmann, dekan Københavns Professionshøjskole, Kim Bøg-Jensen, direktør, Området for Sundhed, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt Daniel Bojsen, direktør på professionshøjsolen ABSALON give deres bud på problematikken og hvordan de ser fremtiden.

 

Journalist Anja Bo ( kendt fra TV2 Nyhederne, Deadline og TV-avisen) vil være moderator på dagen og føre os frem til handlingsforslag.

 

 

Møde