21. august 2020

Ny forskning: Dårligt helbred tvinger i høj grad…

Tusindvis af danskere forlader arbejdsmarkedet på grund af dårligt helbred, og en tredjedel af dem, der arbejder med produktion eller med mennesker, forventer ikke at arbejde til pensionsalderen,…
21. august 2020

Tid til at bruge din opsparing?

Mange oplever lidt af en omvæltning, den dag de stopper med at arbejde. Din opsparing bliver pludselig del af din indtægt.
21. august 2020

Seks gode råd til at få mest ud af din…

Når vi går på pension, går de fleste af os fra at tjene flere penge, end vi bruger, til at bruge flere penge, end vi tjener. Lån & Spar har seks gode råd til, hvordan du kan få mest muligt ud af din…
21. august 2020

Sådan giver du din pension og forsikring et…

Når du nærmer dig pensionsalderen, kan det dog være en rigtig god idé at sætte din risiko ned. Sådan giver du din pension og forsikring et servicetjek.
21. august 2020

NSR (Nordic Society of Radiographers) Annual…

Hvert år holder de Nordiske landes radiografforeninger møde for at drøfte de politiske og faglige forhold af fælles interesse og evt. iværksætte fælles initiativer.
21. august 2020

Knoglebogen

Kender du Knoglebogen? Det er slet ikke en bog – det er en app, udviklet af Janni Jensen, Lise Ludvigsen, Lone B Olsen & Trine Torfing.
21. juni 2020

Formanden har ordet: Alle har ydet - også hvor det…

Vi kender det jo selv, som radiografer. Man bliver en lille smule træt, nå det for 118 gang nævnes, at ”læger og sygeplejersker…”. At vi alle yder, også vi, der er en smule mere usynlige end de andre,…
21. juni 2020

Karrieresamtaler - et tilbud hvis du er medlem af…

Radiografer søger i stigende grad videreuddannelse, enten for at kvalificere sig i funktionen eller for at få muligheder til andre jobs i radiografien eller måske noget i en helt anden branche.
21. juni 2020

S-radiograf i protonlære

I slutningen af februar og starten af marts 2020, havde jeg den spændende og fantastiske mulighed at besøge Dansk Center for Partikelterapi (DCPT), som den første s-radiografstuderende.
21. juni 2020

OK21 - business as usual?

Radiograf Rådets hovedbestyrelse besluttede allerede inden nedlukningen i marts, at OK 21 skulle være anderledes. Kravindsamlingen skulle ændres, som det også blev skrevet i lederen i februar. Det…