22. februar 2021

En radiografs vej til ph.d. - Del2: Fordelene ved…

En blog af forskningsradiograf Christina Baun om hverdagsudfordringerne på vej mod en ph.d. Mit første blogindlæg havde en humoristisk tone, men nu bliver det seriøst.
4. februar 2021

Webinarer – er det noget for vores medlemmer?

Ingen af os ønsker kriser, men under kriserne finder vi nye veje og udviklingen går stærkere hvis det giver mening.
28. december 2020

Radiograf Rådet igennem 50 år: Kassetten 2.…

Denne gang graver vi lidt i 2. årgang af Kassetten. I 1. årgang havde redaktionen slået et for stort brød op og må nu desværre reducere bladets omkostninger.
23. december 2020

Radiografisk forskningsnetværk

Forskningsnetværket er et aktiv for professionen som Radiograf Rådet støtter.
23. december 2020

En beretning fra MR-forskningscenteret Skejby - en…

Den 1. januar 2020 forlod jeg for en periode Regionshospital Nordjylland Hjørring med henblik på at blive projektradiograf på et forskningscenter på Århus Universitetshospital.
22. december 2020

ECR 2021 - status lige nu

Mange radiografer holder vejret lige nu omkring ECR2021, da vi ikke kender situationen omkring Covid-19. Her er hvad vi ved lige nu.
4. december 2020

En radiografs vej til ph.d. - del 1: Mit første…

Dette er mit første forsøg på et blogindlæg (nogensinde). Jeg er blevet opfordret til at dele nogle af mine hverdagsudfordringer på godt og ondt – uden det bliver for fagligt og tørt.
2. december 2020

An insight into Danish radiography and the work…

The Danish Healthcare System is one of the most developed in the world and with free hospital service to all citizens, we welcome AI as the technology which can make the best use of resources for the…
30. november 2020

Ultralyd af polypper i galdeblæren – et 10-årigt…

I Danmark forventes det at omkring 5% af den danske raske population har polypper i galdeblæren (1,2). En galdeblære polyp er en forandring som vokser ud fra galdeblærevæggen og ind i lumen. Polypper…
25. november 2020

Radiograf Rådet igennem 50 år: Kassetten 1. årgang

Næste år fejrer vi at Radiograf Rådets runde fødselsdag – det vil du snart høre mere om, men mens vi varmer op til festen, roder vi lidt i arkivet og vil i tiden op til fødselsdagen bringe artikler…