23. november 2020

MR-kompatibel yoyo til kortholder

Nye MR-kompatible yoyo’er giver glade MR-radiografer på Bispebjerg & Frederiksberg Hospital. Gør det nemmere at bruge deres medarbejderkort, når de skal ind og ud af de forskellige MR-zoner i MARS.
20. november 2020

Webinar siver frem i skyggen af Covid 19

Da Covid 19 lukkede Danmark ned blev skolebørnene sendt hjem til en ny hverdag med online skole. Kurser, udlandsrejser og kongresser aflyst eller udskudt. Derved opstod en større efterspørgsel på…
21. oktober 2020

Peer review - falsk sikkerhed eller fantastisk…

Ifølge Wikipedia kan peer review direkte oversættes som fagfællebedømmelse. Peer review er en procedure hvor et videnskabeligt manuskript vurderes af ca. 1 – 2 forskere/ eksperter indenfor samme…
21. oktober 2020

Fagforeningernes kamp for rettigheder

Det har været en hård lang kamp for fagforeningerne at nå de rettigheder du har i dag – en kamp der især ved de sidste overenskomster er blevet voldsomt udfordret.
21. september 2020

Radiographers on the Frontline

During the COVID-19 pandemic, radiographers continue to provide high quality diagnostic imaging services and deliver cancer treatments, while ensuring the safety of the patients.
21. september 2020

Radiograf Kurser på udebane - ortopædi i Grønland

Der er mere og mere fokus på radiografiens ortopædiske speciale, og på hvor vigtigt det er for den beskrivende radiograf/radiolog at optagelsen er af en høj kvalitet og visualiserer problematikken…
21. august 2020

Fremtidens radiografer

Igen i år ligger ansøgertallene til radiografuddannelsen på de forskellige uddannelsespladser stabilt i forhold til de seneste par år, ligesom grænsekvoten indikerer at uddannelserne har nogle gode…
21. august 2020

NSR (Nordic Society of Radiographers) Annual…

Hvert år holder de Nordiske landes radiografforeninger møde for at drøfte de politiske og faglige forhold af fælles interesse og evt. iværksætte fælles initiativer.
21. august 2020

Knoglebogen

Kender du Knoglebogen? Det er slet ikke en bog – det er en app, udviklet af Janni Jensen, Lise Ludvigsen, Lone B Olsen & Trine Torfing.
21. juni 2020

S-radiograf i protonlære

I slutningen af februar og starten af marts 2020, havde jeg den spændende og fantastiske mulighed at besøge Dansk Center for Partikelterapi (DCPT), som den første s-radiografstuderende.