Til forfatteren

Hvis du har viden og vinkel til en god artikel, men ikke rigtig ved hvordan du kommer i gang. Så kontakt redaktionen. Vi hjælper dig gerne med at pudse indholdet af og sparring og vejledning i opbygningen og skrivningen af din artikel. 

 

Det faglige indhold i bladet består blandt andet af faglige artikler, best practice-, case- og metodeartikler, afgangsartikler (master, diplom og bachelor), videnskabelige artikler, faglige rejseoplevelser, nyheder og orienteringer fra ind- og udland samt hints og forslag om, hvad der rør sig lige nu.
Alle indlæg bør være relateret til faget enten og alle indlæg kan blive underlagt redaktionelle ændringer og korrektur. Indlæg bør desuden som udgangspunkt overholde følgende retningslinjer. Undtagelser kan blive tilladt, men skal aftales med redaktionen.

 

  • Ansvaret for indlægs korrekthed og ophavsrettigheder m.m. påhviler indlægsholderen.

  • Ønskes forbehold eller betingelser skal dette fremgå tydeligt ved første henvendelse.

  • Redaktionen kan til enhver tid ændre i hvilken udgivelse et indlæg bringes.

 

Honorering

Det er til en hver tid redaktionen der afgør, hvilken honoreringen et indlæg kan opnå. Evt. ønske om honorering skal aftales med redaktionen inden udgivelsen. Er der intet nævnt om dette ved første henvendelse fra indlægsholderen, antager redaktionen at materialet må anvendes efter nedenstående anvisninger.

 

Ved 10 årlige udgivelser                                                                                           

Indlægstype Honorering (pr. artikel ikke forfatter)
Korte faglige indlæg og artikler (1-2 sider) Mindre merchandise
Faglige rejseoplevelser Studiefond/Uddannelsesfond
Faglige artikler Gavekort til Radiograf Kurser på 3.500 kr.
Afgangsartikler (faglig artikel) Gavekort til Radiograf Kurser på 3.500 kr.
Afgangsartikler (skoleaftale) Gavekort til Radiograf Kurser på 3.500 kr.
Faglige videnskabelige artikler 5.500 kr. som B-indkomst
Debatindlæg Ingen
Mindeord Ingen

 

Ved flere forfattere, så gives honoreringen til først nævnte forfatter. Honoreringen kan dog også deles imellem flere forfattere, efter aftale.
Der kan evt. vælges at få udbetalt ½ værdi af gavekort tril Radiograf Kurser (1.750 kr.) som B-indkomst.

 

Ophavsret: For alt indhold gælder det, at det er skribenten som har ophavsrettighederne, men giver tilladelse til at radiografen benytter materialet. 
Nordisk samarbejde: Radiografen indgår i et nordisk magasinsamarbejde (Sverige, Norge, Finland), hvor alt trykt materiale er frit tilgængeligt for de andre redaktioner, under forudsætning af henvisning til originalartikel. Medmindre andet er specifikt og skriftligt aftalt med redaktionen inden udgivelsesdeadline er forfatteren indforstået med dette.