Formanden har ordet: The show must go on

Aflysning på aflysning. Kahytkuller og stilstand. Det er så sandelig underlige tider. Vores fagchef er ved at gå ud af sit gode skind, og vi vil så gerne bidrage til, at radiografernes faglige horisont til stadighed udvides.

Af Charlotte Graungaard Falkvard

 

Men i trange tider opstår der også ideer til nytænkning. På den måde, så er der jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

 

Vi har lagt hovederne i blød og fundet et koncept, hvor både vi får gjort det, vi så gerne vil – udbredt radiograffaglig viden. Og I får noget, vi kan forestille os, at I tørster efter – stimuleret jeres behov for radiograffaglig viden. Win-win.

 

Udfaldet er blevet en foredragsrække i december, som en adventskalender. Der vil hver søndag i advent være et 30 minutters webinar mellem klokken 9 og 9.30. Vi begynder med kommunikation og patientsikkerhed. Derefter er der en række på 2 om retsmedicin for endelig at slutte af med ortopædi. Så der er noget for enhver smag.

 

Ens for alle foredragene er, at det er hurtigt og lærerigt. Et lille afbræk i søndagsrutinerne, men ikke mere, end at dagen derefter sagtens kan bruges til at bage småkager, pynte op eller hente juletræ.

 

Hvis man er til den slags også. Der vil efter hvert oplæg også være mulighed for at stille spørgsmål. Og da det jo er en adventskalender, fra os til jer, så vil der også være adventsgaver til de heldige (og de flittige). Der vil være pæne præmier, som uddeles ved en quiz efter hvert webinar. Og en hovedpræmie, der udtrækkes blandt alle jer, der har deltaget i alle 4 adventswebinarer.

 

Webinarerne afholdes på platformen Zoom, som du skal have installeret inden webinaret. Quizzen foregår på Mentimeter, og kræver ingen særlige downloads. Link til webinarene kan du finde på radiograf.dk

 

Det er selvfølgelig vores fromme ønske, at I tager godt imod vores tilbud om faglig adspredelse. Gør det, så er der jo mulighed for at der kommer mere.

 

Og så ønsker Radiograf Rådet jer alle en glædelig julemåned, hvor man også på de familiemæssige og sociale områder nok bliver nødt til at nytænke traditionerne – hvilket traditioner også har godt af at blive i ny og næ.

Udgivelse: Radiografen 09, november 2020, årgang 48