Indmeldelsesblanket

Meld dig ind i Radiograf Rådet

Er du under uddannelse til radiograf eller allerede uddannet og autoriseret radiograf. Så er et medlemskab af Radiograf Rådet noget for dig.

Udfyld nedenstående blanket, så hører du fra os.

 

 

Kontingent

Så meget koster det at være medlem.

TypeSats pr. kvartal 2020Sats pr. kvartal  2021 
Studerende/Seniorer  150146
Passive    298292
Aktive-ledige/Orlov298292
Aktive    1.4581.458
Aktive under 20 timer/ugen 729

 

 

Personlige oplysninger

BEHANDLING AF PERSONDATA.

Når du bliver medlem i Radiograf Rådet, vil de oplysninger, du giver os i forbindelse med dit medlemskab, blive registreret i vores medlemssystem. Oplysningerne bliver behandlet fortroligt og bruges kun til at kunne rådgive dig, servicere dig bedst muligt og orientere dig om vores aktuelle tilbud. Dine adresseoplysninger bliver løbende opdateret fra CPR-registret. Vi videregiver kun oplysninger, når det er påkrævet af lovgivningen, eller sikrer dig bedst mulig service, overenskomster, pensions- og forsikringsordninger. Vi videregiver i den forbindelse oplysninger til offentlige myndigheder, forsikringsselskaber, NETS (betalingsservice), a-kasser, faglige organisationer og overenskomstparter. Når du indsender indmeldelsesblanketten, giver du samtykke til, at vi kan registrere og behandle dine oplysninger, og at vi sender medlemsinformation og tilbud til dig. Du giver også samtykke til at arbejdsgivere jf. overenskomsten kan afgive lønoplysninger til den årlige lønstatistik.

 

Læs Radiograf Rådets love

Læs Radiograf Rådets retningslinjer for persondata og cookies

 

TILLIDSHVERV.

For at kunne servicere og rådgive alle medlemmer bl.a. via foreningens tillidsvalgte, offentliggør Radiograf Rådet personlige oplysninger på medlemmer der stiller op til og/eller vælges til et tillidshverv i foreningen.

 

KONTAKT OG ÆNDRINGER.

Du kan selvfølgelig altid få indsigt i samt opdatere de registrerede oplysninger ved kontakte os. Hvis du ønsker at klage, kan du kontakte: Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

.