Stillingsopslag

På denne side finder du relevante stillingsopslag for radiografer.

Radiograf Rådet er din garent for ordnede forhold på arbejdspladsen. Derfor skal alle arbejdesgivere have indgået en overenskomst eller aftale med Radiograf Rådet for at få deres stillinger annonceret vi Radiograf Rådets platforme.

 

 

Faglig konsulent til Radiograf Rådet

Vi søger en faglig konsulent, som er professionel, struktureret, handlingsorienteret, har godt kendskab til overenskomststof og klar til at tage del i de mange forskellige opgaver, vi løser i dagligdagen.

 

Du bliver en del af et team, som vægter faglighed og medlemsservice højt og ikke går på kompromis med kvaliteten i sagsbehandlingen og vejledningen af vores medlemmer.

 

Læs mere...

 

Aleris-Hamlet i Søborg søger erfaren MR-radiograf

Vi søger lige nu en ny dygtig kollega, så hvis det er dig, så grib muligheden, og skift job til landets største privathospital. Her vil du, sammen med dine ambitiøse og engagerede kolleger, hver dag arbejde for at skabe de bedste forløb for vores patienter og kunder.

 

Som radiograf hos os vil du få en travl og alsidig hverdag med mange patienter og kunder inden for mange specialer. Og du vil få et selvstændigt arbejde med rige muligheder for klinisk udfordring. I jobbet som radiograf varetager du hovedsagligt MR skanninger, men CT-skanning og røntgenundersøgelser kan også forekomme.

 

Læs mere...

 

Umeå Universitet - Universitetslektor og Universitetsadjunkt i radiografi

Privathospitalet Mølholm søger Radiograf

Vi søger en erfaren radiograf, der selvstændigt kan varetage CT, røntgen og mammografi funktionen.


Du vil skulle udføre undersøgelser af patienter i tæt samarbejde med speciallæger og radiologer. Du får ansvaret for at udføre mange forskellige slags undersøgelser – både almindelige røntgenundersøgelser af eksempelvis knogler og hjerte, men også mere komplekse behandlinger, såsom CT-undersøgelse af hjertet.

 

Læs mere...