Aleris-Hamlet i Søborg søger erfaren MR-radiograf

Vi søger lige nu en ny dygtig kollega, så hvis det er dig, så grib muligheden, og skift job til landets største privathospital. Her vil du, sammen med dine ambitiøse og engagerede kolleger, hver dag arbejde for at skabe de bedste forløb for vores patienter og kunder.

 

Aleris-Hamlet – Fokus på kvalitet

Du finder din kommende arbejdsplads i den gamle TV-by i Søborg, hvor du bliver en del af et hospital med de bedste specialister og engagerede kolleger.

 

Vi søger lige nu en radiograf med den rette indstilling og lyst til at undersøgelserne bliver gennemført effektivt, omsorgsfuldt og med høj kvalitet.

 

Som radiograf hos os vil du få en travl og alsidig hverdag med mange patienter og kunder inden for mange specialer. Og du vil få et selvstændigt arbejde med rige muligheder for klinisk udfordring. I jobbet som radiograf varetager du hovedsagligt MR skanninger, men CT-skanning og røntgenundersøgelser kan også forekomme.

 

Du vil selvfølgelig modtage en grundig oplæring med udgangspunkt i dine behov og kompetencer.

 

Der er tale om en fuldtids- eller deltidsstilling, som indeholder aften- og dagvagter. Weekendarbejde kan også forekomme ved behov.

 

Hvis du kan svare ja til nedenstående, så er du måske vores nye kollega

  • Du har dansk autorisation som radiograf
  • Du har erfaring med MR eller er MR superbruger
  • Du har klinisk erfaring fra arbejde på en røntgenafdeling
  • Du har teknisk flair
  • Du kan yde professionel radiografi med service i højsædet
  • Du har forståelse for kundens ”rejse” og du følger opgaverne til dørs

 

Vi tilbyder dig

En hverdag hvor du er omgivet af kompetente og dedikerede kollegaer. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor alle bidrager til at sikre gode forløb og tilfredse kunder. Vi har et travlt og innovativt miljø, som er i konstant udvikling og hurtigt tilpasser sig nye krav og forventninger. Du skal glæde dig til at blive en del af Aleris-Hamlet!

 

Nysgerrig?

Har du spørgsmål, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye radiograf? Så kan du kontakte Leder af BDC Lau Østberg på lau.ostberg@aleris-hamlet.dk


Lyder dette som et job for dig?
Søg via: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1617&ProjectId=143846&DepartmentId=18974&MediaId=4617

 

Ansøgningsfrist: 10-10-2020; Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.
Ansættelse er pr. 1. december 2020 eller efter aftale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!