Privathospitalet Mølholm søger Radiograf

Vi søger en erfaren radiograf, der selvstændigt kan varetage CT, røntgen og mammografi funktionen.

Du vil skulle udføre undersøgelser af patienter i tæt samarbejde med speciallæger og radiologer. Du får ansvaret for at udføre mange forskellige slags undersøgelser – både almindelige røntgenundersøgelser af eksempelvis knogler og hjerte, men også mere komplekse behandlinger, såsom CT-undersøgelse af hjertet.

 

Din profil

  • Du er erfaren og har autorisation som radiograf
  • Du er god til at samarbejde i et tværfagligt miljø og har evne til at koordinere og tage beslutninger
  • Du trives i et fleksibelt miljø med en uformel omgangstone og er god til at tilpasse dig små og store forandringer
  • Du er positiv og bidrager til et godt arbejdsmiljø, der giver arbejdsglæde og overskud · Du har lyst til at arbejde et sted, hvor udvikling og kvalitet er i højsædet
  • Du kan bevare overblikket i travle situationer

 

Har du interessen og den rigtige profil, er der mulighed for at stå for den daglige koordinering og ledelse af områderne i samarbejde med driftschefen.

 

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er onsdag den 30. september 2020. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

 

Kontaktpersoner
Ved yderligere spørgsmål kontakt teamleder Lisbeth Nonbøl Poulsen (76429474), lnn@molholm.dk eller driftschef Lis Mikkelsen (20614211), lmi@molholm.dk

 

 

Privathospitalet Mølholm har eksisteret i mere end 25 år og fungerer i dag som et partnerselskab, hvor 35 forskellige klinikejere er medejere af hospitalet, og hver især driver deres speciale. Vi har lokaler i Vejle og Aarhus og kunderne består af forsikrings patienter, offentligt henviste patienter og privat betalere. Vores mål er at give patienterne den bedst mulige undersøgelse og behandling i et trygt forløb.

 

www.molholm.dk