Radiograf Kurser

Radiograf Kurser er Radiograf Rådets egen kursusvirksomhed.

Radiograf Kurser udbyder faglige kurser indenfor radiografien. Kursusvirksomheden er drevet af Radiograf Rådet for at fremme professionen, og tilbyde medlemmerne faglige kurser til overkommelige priser.

Den gode ide

Hvis du har en god - eller flere gode ideer til kurser, seminarer, gå-hjem-møder, eller savner du et specifikt fagligt tilbud, så skriv til os!

 

Læs mere om de gode ideer?

Radiograf Kursers formål

Radiograf Rådet er også en faglig forening. Derfor vil vi give alle en bedre forudsætning for at udvikle og udbygge sine faglige kvalifikationer - både de bløde samarbejdsorienterede og de hardcore fagtekniske.

 

Vil du læse mere om Radiograf Kursers formål?

Aktivitetskalender

I Radiograf Rådets aktivitetskalender kan du få et overblik over alle kommende aktiviteter i Radiograf Rådet, herunder kurser.

Vil du gå til Aktivitetskalenderen?

Radiograf Rådets kursuskalender 2022-2023

I Kursuskalender kan du se alle planlagte kurser for efteråret 2022 og frem til foråret 2023.

Kurserne udarbejdes i samarbejde med specialister, ledere eller politikere for at sikre at det faglige indhold og niveau er i tråd med fagets udvikling og Radiograf Rådets politik.

Kataloget er ikke komplet da den radiografiske verden er i stadig udvikling og evt. nye tilbud eller ændrede kurser vil fremgå aktivitetskalenderen eller på kursussiden i fagbladet ”Radiografen”.