Den gode ide

Radiograf Rådet vil gerne være en central del af fagets udvikling.

Derfor arbejder vi løbende med ide- og konceptudvikling af Radiograf Kursers tilbud indenfor radiografien. Radiograf Kurser skal understøtte og udbygge markedets eksisterende tilbud om kompetenceudvikling. Vi bestræber os på at tilbyde de workshops, temadage, gå-hjem-arrangementer og kurser som radiograferne mangler.

 

Radiograf Kurser skal udvikle sig i takt med faget. 

Hvis du har en god gode ideer til et eller flere kurser, seminarer, gå-hjem-møder, eller savner du et specifikt fagligt tilbud, så skriv til os! Forklar gerne dine tanker om det tilbud du savner. Hvad skal det indeholde, hvem skal det henvende sig til, og hvad kan man opnå, når man har deltaget?

 

Skriv det i en mail og send dit forslag til kontakt@radiograf.dk.

 

Mærk din mail "Radiograf Kurser - den gode ide" og husk at sende navn og kontaktoplysninger med, så vi kan kontakte dig for en uddybende konceptindvielse. Vi tager alle forslag med i vores overvejelse af, hvilke tilbud Radiograf Kurser skal udbyde i fremtiden.

Aktivitetskalender

I Radiograf Rådets aktivitetskalender kan du få et overblik over alle kommende aktiviteter i Radiograf Rådet, herunder kurser.

Vil du gå til Aktivitetskalenderen?