Om Radiograf Kurser

Radiograf Rådet vil være en central del af fagets udvikling!

 

Radiograf Kurser tilbyder workshops, temadage, gå-hjem-arrangementer og kurser til inspiration og udvikling indenfor radiografien.

 

Som radiografernes faglige organisation har Radiograf Rådet et unikt indblik i, hvilke udfordringer radiograferne møder i deres dagligdag. Derfor finder vi det også naturligt at bruge vores indsigt til at udvikle og udbyde kurser, der kan give de kompetencer, der er brug for lige nu.

 

Radiograf Kurser bestræber sig på at tilbyde de kurser og arrangementer indenfor radiografien, som du ikke finder andre steder. Kursusvirksomheden er under konstant udvikling og har du en ide til et kursus eller en faglig aktivitet, som du savner, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Vores ambition

Vi vil gerne være med til at styrke det faglige fællesskab, og på sigt vil Radiograf Rådet tilbyde kompetenceudvikling, der både retter sig mod basisradiografer, ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter og grupper indenfor forskellige subspecialer.

 

Vi vil give alle en bedre forudsætning for at udvikle og udbygge deres faglige kvalifikationer - både de bløde samarbejdsorienterede og de hardcore fagtekniske.

 

Aktivitetskalender

I Radiograf Rådets aktivitetskalender kan du få et overblik over alle kommende aktiviteter i Radiograf Rådet, herunder kurser.

Vil du gå til Aktivitetskalenderen?