Fritidsboliger

 

Hvis du er radiograf med pension hos PKA, så har du også mulighed for at leje en af Sygeplejerskernes fritidsboliger.

 

Det er kun en af følgende grupper der kan leje en fritisbolig:
Medlem af Dansk Sygeplejeråd (har fortrinsret) Sygeplejerske med pensionsordning hos PKA. Radiograf med pensionsordning hos PKA.

 

Medarbejder i DSR, PKA; eller Dan-Ejendomme.

 

Fritidshusene udlejes først og fremmest til sygeplejersker. Fordelingen bliver afgjort ved lodtrækning og de uger som ikke er bookede eller betalt bliver efterfølgende tilgængelige for andre.
Du kan du læse mere på om under fritidsboliger hos PKA.

 

For at skrive dig op til en feriebolig skal du først oprette dig som bruger:
Vælg opret ny bruger; vælg brugertype Radiograf (med pensionsordning i PFA).

 

Udlejningsperioder

 

Fritidsboligerne kan lejes på ugebasis eller i weekend- og hverdagsperioder. I skolernes sommerferie og i ugerne omkring jul/nytår udlejes kun på ugebasis. Muligheden for at leje weekend- og hverdagsperioder omfatter det meste af året, bortset fra sommerferien, jul/nytår og de normale lukkeperioder i vinterhalvåret.

 

Fritidsboligerne ejes af Sygeplejerskernes Ejendomsaktieselskab, som udlejer boligerne til Sygeplejerskernes Fritidsboliger A/S. Her ejer Dansk Sygeplejeråd hele aktiekapitalen.
Det forhold, at fritidsboligselskabet ikke skal give overskud, er medvirkende til, at fritidsboliglejen er rimelig. En anden og nok så væsentlig årsag til den rimelige leje er, at Dansk Sygeplejeråd giver tilskud til driften. Tilskudet finansieres af resterne af en formue, Dansk Sygeplejeråd har arvet og afsat specielt til dette formål.

 

Fritidsboligernes drift administreres dagligt af Dan-Ejendomme as, som også varetager alle forhold omkring booking af fritidsboliger.