Nye ansigter

Radiograf Rådet har fået to nye ansatte. De har nu været i sving små to måneder. Her kan du møde dem igennem deres egne ord.

Homma Yusuf

Juridisk konsulent

Jeg er Radiograf Rådets nye juridiske konsulent. Mit navn er Homma Yusuf og min fornemmeste opgave er at understøtte og betjene Radiograf Rådets medlemmer vedr. udfordringer på det personalejuridiske- og ansættelses retslige område.

 

Jeg tilstræber konstant at nå den bedste løsning i mit arbejde. Det vil sige løsninger der er gode for Radiograf Rådets medlemmer og for vores Hovedbestyrelse, Formandskab samt Sekretariat. Jeg brænder for at fastholde vores medlemmer i deres arbejde, og er det ikke muligt har jeg spidskompetence på socialret, og forsøger at løse de sociale sager på så forsvarlig vis, at alle medlemmer reelt har et eksistensgrundlag.

 

Med baggrund som proceskonsulent og underviser håber jeg meget at kunne bidrage til arbejdet, så det giver mest mulig værdi for det enkelte medlem. Jeg har kendskab til en bred vifte af juridiske fagområder og gennem min undervisningserfaring har jeg udviklet mig til en kompetent formidler, og som proceskonsulent har jeg stor erfaring med facilitering af grupper og gruppeprocesser.

 

Jeg brænder for at arbejde med rådgivning, forhandling og jura og jeg brænder for at blive udfordret på min faglige viden, så hver arbejdsdag bringer glæde i mit liv.

 

Jeg har tidligere arbejdet 10 år i fagbevægelsen som juridisk forhandlingskonsulent og 8 år på advokatkontor med egen klient portefølje.

 

Mit bedste ansættelsesretlige råd er: Sigt efter månen, for selvom du rammer forbi, er du dog blandt stjernerne.

 


Shady Khalil

Faglig konsulent

Jeg er Radiograf Rådets nye faglige konsulent. Mit navn er Shady Khalil, og jeg er 38 år.

 

Jeg har både østeuropæiske og mellemøstlige rødder, men har efterhånden været bosat i Danmark i over 30 år. Jeg har altid haft en kæmpe interesse for at arbejde med mennesker, hvilket i første omgang gjorde, at jeg havnede i IT-branchen, hvor jeg servicerede folk ved at løse deres computerproblemer primært over telefonen.

 

Da jeg efter et par år gerne ville have lidt mere personlig kontakt med mennesker ifm. mit arbejde, havnede jeg i restaurationsbranchen. Her servicerede jeg mine medmennesker i ca. 8 år både som tjener og bartender, og fik til sidst lidt mere indflydelse som barchef, men det var som om, det ikke var nok.

 

Jeg havde stadig lyst til at arbejde med mennesker, men der skulle ske noget nyt, noget helt andet. Kunne man mon kombinere teknologi, service og mennesker på sundhedsområdet? Det var lige netop dette spørgsmål, der ledte mig til uddannelsen på UCL i Odense, som blev afsluttet i sommer 2012.

 

Kort herefter blev jeg ansat på Radiologisk afdeling i Svendborg som kvalitets- og udviklingskoordinator. En stilling som tog mig med bag kulissen på en radiologisk afdeling, hvor jeg virkelig blev nysgerrig på sundhedspersonalets vilkår og rammer. En nysgerrighed der i 2014 førte til en tillidsmandspost på afdelingen.

 

Her voksede min fagpolitiske interesse, og min store nysgerrighed på området samt min udforskende natur sikrede mig både en udpegning som repræsentant for medarbejdere i hospitalsudvalget (FMU) samt i regionens hovedudvalg (HU), hvor jeg sad i lidt over 6 år.

 

Sideløbende fik jeg opkvalificeret min faglige profil på SDU ifm. masteruddannelsen i offentlig kvalitet og ledelse (MPQM), hvor jeg lærte en masse om sundhedsjura, sundhedsøkonomi samt strategisk ledelse og kommunikation.

 

Med ovenstående erfaringer og uddannelser var det på tide at slå nogle solide rødder, som timingmæssigt passede perfekt med at Radiograf Rådet havde brug for nye kræfter, og skæbnen ville, at det netop var her, jeg skulle slå mine rødder.

 

Så her er jeg – jeres alles nye faglige konsulent.

Udgivelse: Radiografen 01, februar 2021, årgang 49