Charlotte Graungaard Falkvard stopper som formand for Radiograf Rådet

Efter gensidig aftale med Radiograf Rådets hovedbestyrelse er Charlotte Graungaard Falkvard stoppet som formand. Christian Gøttsch Hansen, der hidtil har været næstformand, er konstitueret som formand.

Af Camilla Beer Arnsberg, kommunikationskonsulent.

 

Efter gensidig aftale med Radiograf Rådets hovedbestyrelse er Charlotte Graungaard Falkvard stoppet som formand for Radiograf Rådet. Christian Gøttsch Hansen, der hidtil har været næstformand, er konstitueret som formand. I forbindelse med kongressen til oktober vil der være valg til formand og næstformand.

 

”Vi ser ind i en travl tid for Radiograf Rådet, hvor blandt andet kongressen i år og overenskomstforhandlingerne næste år fylder meget. Heldigvis står vi stærkt med en hovedbestyrelse, der er enig om retningen, og et sekretariat, der er klar til at bistå i eksekveringen. Så jeg er fortrøstningsfuld og glæder mig til, at vi sammen fortsætter det vigtige arbejde,” fortæller konstitueret formand Christian Gøttsch Hansen.

 

Radiograf Rådets tillidsrepræsentanter er orienteret om ændringen i formandskabet. Hvis du har spørgsmål til processen forud for og under kongressen den 28. oktober 2023, kan du derfor tage fat i din tillidsrepræsentant. Har du ikke en tillidsrepræsentant fra Radiograf Rådet, kan du i stedet kontakte din regionsformand. Du finder kontaktoplysningerne under din specifikke region her.

 

Bestemmelserne om Radiograf Rådets kongres og valg til formand og næstformand er beskrevet i Radiograf Rådets love, som du finder her.