Job & Løn
Aktuelt - Forside highlight

Charlottes blog: Første blog – hvorfor lave en blog?

Charlotte Graungaard Falkvard byder velkommen til bloggen og forklarer konceptet samt hvad formålet med at oprette bloggen er.

Hej Radiografer

 

Velkommen til Radiograf Rådets første blog.

 

Er det nu blevet moderne, tænker du måske. Og svaret er: Ja, det er det, og det er faktisk blevet så moderne, at det er et ønske, vores tillidsrepræsentanter har bragt på bane overfor mig. Det er ikke altid, at vi styrer vores behov selv, og det kan være meget godt. Når vores sygeplejerskekollegers formand laver en blog, og det giver værdi, så er det naturligt, at det også bliver et ønske hos os. Og på den måde kommer andres gode ideer os til gavn. Så nu prøver vi at øge informationsværdien med dette tiltag.

 

Der vil være nyt på bloggen ca. hver anden uge. Nogle gange bliver formatet tekst, som i dag. Andre gange kan det være, vi lægger en video op. Det, der afgør, om det bliver det ene eller det andet, vil være afhængigt af, hvordan emnet eller informationen egner sig, hvordan jeg synes, jeg bedst kan formidle det, og om jeg er in the mood for video. Det kan jo være, jeg har en dårlig hår-dag eller bare corona-hår.

 

I bloggen vil du få mit syn på, hvad der rører sig – stort som småt. Det bliver sådan lidt formanden ”unplugged”.

 

I øjeblikket og de kommende måneder vil det store fokus være på OK21, og alt hvad det indebærer. Hvordan går forhandlingerne? Hvor er vi henne i processen? Hvilke overraskelser er der dukket op? Måske deler jeg lidt sidehistorier, der nok mest har underholdningsværdi, og giver lidt kommentarer på, hvad der ellers kommer til at fylde undervejs.

 

Men derudover vil den på sigt komme til at omhandle forskellige generelle udfordringer, succeser, nyt eller andet relevant. Der kan fx også være tale om en henvendelse fra et medlem, der giver nogle refleksioner, som jeg synes er værd at dele. I virkeligheden har jeg mulighed for at vende hvad som helst, og du har selvfølgelig også mulighed for at påvirke emnerne både direkte og indirekte – send mig en mail.

 

Formålet er at skabe et rum med personlig kommunikation, der forhåbentlig kan give jer noget værdi.

 

Bloggene kommer til at ligge på denne side, så I altid kan gå tilbage og læse de ældre blogs, hvis I har lyst selvfølgelig.

 

Velkommen til.