Aktuelt - Forside highlight

Her er de områder, der er udtaget til konflikt

Radiograf Rådet har varslet konflikt for ca. 250 radiografer fra 21. maj. Varslet omfatter radiografer på det regionale område ni steder i landet.

Hvis konflikten for radiograferne bliver en realitet fra den 21. maj, vil ca. 250 radiografer være omfattet. Tillidsrepræsentanterne for de afdelinger, der er varslet til at gå i konflikt, har fået besked og orienterer i den kommende tid deres kolleger om, hvad varslet betyder for dem.

 

”Med konfliktvarslet lægger vi pres på arbejdsgiverne og håber på at komme hurtigst muligt til forhandlingsbordet. Vi har lagt vægt på, at en eventuel konflikt vil omfatte hele landet, og derfor har det været vigtigt at udtage hospitaler i både nord, syd, øst og vest. Når det er sagt, vil jeg gerne understrege, at konflikten ikke er isoleret til særlige sygehuse, afdelinger eller afsnit – konflikten er vores konflikt, alle radiografers konflikt, og jeg vil gerne opfordre alle radiografer til at stå sammen i denne situation og tydeligt vise arbejdsgiverne, at vi ønsker en løsning i forhold til vores for lave løn”, siger formand for Radiograf Rådet Charlotte Graungaard Falkvard.

 

De områder i landet, der er varslet konflikt for, kan ses på kortet herover. For Frederikshavn gælder det Billeddiagnostisk Afsnit, for hospitalet i Thisted er det Billeddiagnostisk Afsnit, for Randers er det Røntgen og Skanning, Vejle: Røntgenafdelingen (DR (+mammografi) & MR), Middelfart: Røntgenafdelingen, Odense: Radiologisk afdeling (Mammografi & MR), Slagelse: Radiologisk afsnit, Amager: Radiologisk afdeling, Gentofte: Røntgen & Skanning.