Aktuelt - Forside highlight

OK21 video om nej ‘et og hvad nu?

I denne video taler Radiograf Rådets formand, Charlotte Graungaard Falkvard, lige ud af posen og direkte til jer medlemmer.

Mandag den 29. marts valgte Radiograf Rådets formand, Charlotte Graungaard Falkvard, at ligge en vide op på facebook omkringen nej ‘et til urafstemningen.

 

I videon taler hun lige ud af posen og direkte til medlememrne om den kommende tids udfordringer og om samarbejdet med DSR, både i forhold til OK21 og fremadrettet.

 

”Vores nej skal forvaltes nu og det kommer vi til at gøre sammen med DSR. Grete og jeg har talt om situationen og vi er enige om, at vi ER sammen om dette og nu løser vi det. Derfor er det vigtigt for mig at formidle, at jeg også har fuld tillid til at det bliver virkeligheden – altså at vi er sammen om dette næste kapitel.”

 

Du kan se hele videoen på Radiograf Rådet facebookside, hvor Charlotte går i dybden med situation lige nu og den nærmeste fremtid. Hun uddyber også, at det ikke er en negligering af utilfredsheden, men en anskueliggørelse af den umiddelbare nødvendighed af OK21-situationen.