Aktuelt - Forside highlight

Radiograf Rådet går ind i 2020 med en helt ny hjemmeside

Adressen er selvfølgelig den ”gode gamle”, men ellers må vi sige at der er tale om et fuldstændigt re-design. Vores medlemmer har fra årsskiftet fået en moderne og tidssvarende side at navigere i.

Den 30. december 2019 lancerede Radiograf Rådet det nye site. Lige i tide til årsskiftet. Det har længe været et ønske fra jer, at vores hjemmeside blev fornyet og dermed tidssvarende. Det seneste halve år har vi derfor arbejdet intenst og målrettet på at kunne lancere denne side på tærsklen til et nyt årti. 


Og der er vitterligt tale om et nyt site. Intet er som det var på det gamle, hverken når vi taler udseende eller navigation. Og især navigationen har været i fokus. Forsiden og alle sektionssider fungerer nu tematiserede genvej der skal lette og hjælpe med at finde det indhold, de fleste søger. Men der er mange forskellige måder at bruge en hjemmeside og derfor, så er der også flere veje til de samme informationer. Og glipper det, så vil den komme søgemaskine kunne finde indholdet til dig – hvis vi altså har det du søger efter.

 

Den nye side rummer en aktivitetskalender, hvor du både kan finde kurser fra Radiograf Kurser og lokale arrangementer fra din region. Tilhører du Region Hovedstaden eller Region Nordjylland kan du allerede nu se de næste arrangementer. Senere bliver det også muligt at tilmelde sig kurser via hjemmesiden og rette i stamdata. Det kommer samtidig med medlemslogin, som noget af det første i 2020.


En anden efterspurgte funktion er den nye artikeldatabase. Skønt den stadig er under opbygning, synes vi at du skal kigge forbi. Det, at vores faglige artikler nu kan læses direkte på sitet gør, at det faglige indhold bliver meget mere relevant og nærværende at inddrage i arbejdet.

 

Hele sitet vil selvfølgelig blive udbygget og tilpasset efter behov. Der er stadig sektioner som mangler at blive færdigbyggede, og funktioner der skal finpudses. Men nu er det her – og der er mere på vej!

 

Er der noget du savner ved den nye hjemmeside, eller finder du links og sider, som ikke virker, så tøv ikke med at henvende dig på redaktion@radiograf.dk

 

Godt nytår til alle.