Aktuelt - Forside highlight

Radiograf Rådet mener: Bevar store bededag

Radiograf Rådet står sammen med FH, når vi går imod regeringens ønske om at fjerne store bededag. Vi opfordrer alle medlemmer til at underskrive den digitale underskriftindsamling.

Af Camilla Beer Arnsberg, kommunikationskonsulent.

 

Regeringen vil afskaffe store bededag. Men livet er andet end arbejde og regneark. Store bededag er vores fælles fridag, hvor vi kan slappe af eller være sammen med vores familie og venner. Sådan skal det også være fremover i Danmark.

 

Derfor står Radiograf Rådet sammen med Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) om et klart budskab: store bededag skal bevares.

 

”Regeringen overskrider god skik og normal praksis ved at ville træffe denne beslutning uden at inddrage hverken arbejdsmarkedets parter, andre partier eller andre relevante grupper. Det er vi nødt til at sige utvetydigt fra overfor, og derfor opfordrer vi alle medlemmer til at skrive under på den digitale underskriftindsamling,” siger konstitueret formand for Radiograf Rådet, Christian Gøttsch Hansen.

 

Vi har altså brug for din hjælp. Gå ind på www.bevarstorebededag.dk og skriv under – så er du med til at sende til tydeligt signal til regeringen.