Møde
Medlemskab

Radiograf Rådets formandskab inviterer til ”åben medlemskonsultation”

Alle medlemmer kan træffe Radiograf Rådets formandskab, Charlotte Graungaard Falkvard og/eller Christian Gøttsch Hansen, uden hverken en særlig dagsorden eller efter forudgående aftale!

Fra og med den 2. december 2021 kan Radiograf Rådets medlemmer komme i dialog med både formand og næstformand. Formandskabet har nemlig inviteret samtlige medlemmer til møde den 1. torsdag i hver måned fra kl. 09.00-10.00 og igen fra kl. 16.00-17.00. Det er ganske nemt at dukke op og transporttiden er minimal … De to sidder nemlig klar ved skærmen, og det kræver derfor kun, at du klikker ind på det ZOOM-link, som du kan finde i vores aktivitetskalender her.

 

Hensigten med den åbne invitation til dialog er først og fremmest båret af formandskabets nysgerrighed på, hvad der rører sig hos det enkelte medlem.

 

”Jeg er simpelthen spændt på at høre nyt fra frontlinjen og tænker, at jeg kan finde både guldkorn og inspiration i det, medlemmerne er optaget af. Så ingen forkromet dagsorden eller noget snærende tema – bare det, som er på medlemmernes hjerte”, siger Charlotte Graungaard Falkvard, som sammen med næstformand Christian Gøttsch Hansen foreløbig har booket ”åben medlemskonsultation” hver måned frem til udgangen af 2022.