Aktuelt - Forside highlight

Skal du være med til FH-Døgnet 2020?

Radiograf Rådet er en del af Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og derfor inviteres du med til FH-Døgnet, der i 2020 foregår fredag den 30. september.

Oplev Mette Frederiksen og deltag selv i debatten om vejen frem under corona, når FH inviterer dig (og dine kolleger) til FH Døgnet 2020
Nu er er der ikke længe til FH-Døgnet 2020, der i år afholdes som et virtuelt talkshow/forsamlingshus, hvor alle kan se med via fho.dk/fh-doegnet eller FHs facebook, når der sendes live fra Arbejdermuseet fredag den 30. oktober 2020, kl. 10.00 til 12.15.

 

FH-Døgnet 2020: Sammen skaber vi Danmark - sammen løser vi udfordringerne
Hvordan påvirker coronakrisen lønmodtagerne? Hvilke muligheder og udfordringer giver det fagbevægelsen det kommende år og når vi ser endnu længere frem?

 

Det vil FH-Døgnet 2020 give nogle bud på, når jeg som vært og Nynne Bjerre Christensen, som moderator, i selskab af en række spændende gæster stiller skarpt på emner som ledighed, arbejdsmiljø og fagbevægelsen i en coronatid.

 

Emnerne vil blive foldet ud i forsamlingshusdiskussioner, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål og give din mening til kende.

 

Program

  • Velkomst Lizette Risgaard
  • Interview med professor og tidligere overvismand Michael Svarer
  • Interview og debat med beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard
  • Satirisk indlæg med Michael Schøt
  • Interview og debat om arbejdsmiljø med lektor Kirsten Nabe-Nielsen
  • Tale af statsminister Mette Frederiksen
  • Interview og debat med lektor Laust Høgedahl om fagbevægelsens rolle
  • Afslutning Lizette Risgaard


Det vil være så fint, hvis du vil videredistribuere denne invitation i dit netværk
Diskussionerne vil være på tværs af fagbevægelsens medlemsorganisationer. Derfor må du meget gerne videresende denne invitation i dine faglige netværk og opfordre dem til at deltage samt til selv at videresende invitationen.

 

Hold dig opdateret og se med LIVE på fho.dk/fh-doegnet, eller på facebook-eventsiden, hvor vi løbende vil opdatere programmet
Hvis du vil informere om arrangementet på din arbejdsplads eller via Facebook/Twitter/Instagram kan du downloade eventmateriale til print og SoMe her (opdateres løbende).

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til Postkasse_Organisation@fho.dk

 

Vi glæder os til at ”ses” online fredag den 30. oktober.