Etiske retningslinjer for debat på sociale medier

Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at følge os og deltage i debatterne på vores sociale medier.

 

I Radiograf Rådet tager vi debatten på vores profiler alvorligt, fordi vi mener, den er vigtig. Vi ønsker en fri og konstruktiv debat, hvor der er plads til forskellighed. Vi har alle mulighed for at debattere, men vi skal også vise hensyn over for andre.

 

Alle må respektere andres holdninger og meninger, og vi accepterer derfor ikke indlæg, der er nedladende, chikanerer andre, er hadefulde, afsporer debatten eller er skrevet af falske eller ikke-personlige profiler. Ligeledes tolererer vi ikke indlæg, der kritiserer identificerbare personer, der ikke selv har valgt at deltage i debatten. Vi accepterer heller ikke indhold af reklamemæssig karakter, spam eller gentagne delinger af samme besked. Vi forbeholder os retten til at slette alle indlæg, der overtræder disse simple regler, eller som er i strid med dansk lovgivning. Vi udelukker brugere uden forudgående varsel, hvis reglerne bliver brudt konsekvent eller groft.

 

Oplever du, at dine indlæg fjernes, eller din profil blokeres, kan det skyldes: 
-    At de ovenstående retningslinjer ikke er overholdt.
-    At Facebook automatisk har markeret dit indlæg som spam. I dette tilfælde er det ikke muligt for Radiograf Rådet at gendanne dit indlæg. 

 

Har du forslag til forbedringer eller spørgsmål til et eventuelt slettet indlæg, er du velkommen til at skrive til kontakt@radiograf.dk.

 

I Radiograf Rådet prioriterer vi den nære kommunikation højest, og vi bruger derfor primært vores tid på at møde, tale i telefon med og skrive til vores medlemmer. Der kan derfor gå lidt tid, før vi svarer på spørgsmål på sociale medier.

 

På forhånd tak og rigtig god debat.