Bauta Forsikring

Forsikringer i Bauta Forsikring

 

Som medlem af Radiograf Rådet kan du købe private forsikringer hos Bauta Forsikring.

 

Bauta Forsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

 

Billig studieforsikring
Er du studerende, kan du købe en billig studieforsikring, der omfatter indbo, ulykke og rejse.

 

’Bedst i test’ flere gange i træk
Forsikringerne hos Bauta Forsikring er kåret til ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk Penge flere gange i træk målt på pris og dækning. Den konkurrencedygtige pris og de gode dækninger får du automatisk, bare du er medlemsberettiget. Du skal derfor ikke forhandle dig til en god pris.

 

Et forsikringsfællesskab med mening og værdi for dig
Hos Bauta Forsikring bliver du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden og deles om alt – også risikoen og regningen. Målet er at sikre dig den bedste dækning. Du kan forvente en god rådgivning og en tillidsfuld skadesbehandling.

 

Og når du har haft indboforsikring i tre år, får du en loyalitetsrabat som tak for, at du er et trofast medlem af forsikringsfællesskabet.

 

Om Bauta Forsikring
Bauta Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring og Runa Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks 5. største forsikringsselskab på privatmarkedet.*

 

*Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).

 

Ring, og få et tilbud på tlf. 33 95 76 81, eller læs mere på Bauta.dk