Radiograf Kurser er tilbage

Foråret er over os – måske lysere end 2021. Ved denne tid i 2021 sagde jeg det samme og Covid-19 løsnede grebet lidt sidste år for at bide sig mere fast hen over efteråret igen, men nu tror jeg på det og du sidder med det nye kursuskatalog der er vedlagt

Af Claus Brix, fagchef

 

I kataloget finder du et udpluk af de gamle kendte kurser, men der er også nyheder som for eksempel ”Digital Radiografi ”og ”Demens”, som er etableret på opfordring fra medlemmernes udfordringer og ledernes ønsker. Endvidere er farmakologikurset ændret til et webbaseret kursus med en efterfølgende prøve.

 

Vi arbejder fortsat sammen med bl.a. Norsk Radiografforbund, Danske Bioanalytikere samt Koncern HR, Center for Kompetenceudvikling, Region Midtjylland for at sikre at der udvikles tilbud i specialerne hvor vi ikke er mange.

 

Kurserne udarbejdes i samarbejde med specialister, ledere eller politikere for at sikre at det faglige indhold og niveau er i tråd med fagets udvikling og Radiograf Rådets politik.

 

Ved siden af kurserne fra Radiograf Kurser er de kendte kongresser stille og roligt ved at slikke sårene og komme til sig selv og det tager tid, når så store tandhjul skal op i omdrejninger igen, men krigen mod Covid-19 har skabt nye tanker og veje mod vidensdeling og små kurser som store kongresser ser ud til i fremtiden at blive både on-site men samtidig virtuelt i mere eller mindre omfang.

 

Disse nye tider skal vi vænne os til, men det giver flere muligheder for at deltage til reducerede omkostninger, når den virtuelle verden udnyttes, men de personlige møder og kurser vil aldrig kunne erstattes helt af et møde på Teams, ZOOM eller andre virtuelle platforme som i mange tilfælde er effektive til videndeling.

 

Tag godt imod det nye katalog og kig det igennem. Finder du ikke det kursus som du kigger efter, så kontakt mig og lad os få en dialog hvor du kan finde det, eller hvordan vi sammen kan få det bygget op hvis flere end du har samme behov.

Udgivelse: Radiografen 03, maj 2021, årgang 49