Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Radiograf KurserUdskriv

Radiograf Rådets kursusvirksomhed tager form!

Radiograf Rådet vil gerne være en central del af fagets udvikling. Derfor har det længe været foreningens ambition at understøtte og udbygge markedets eksisterende tilbud om kompetenceudvikling. Vi vil byde ind med workshops, temadage, gå-hjem-arrangementer og kurser til inspiration og udvikling.

Som radiografernes faglige organisation har Radiograf Rådet et unikt indblik i, hvilke udfordringer radiograferne møder i deres dagligdag. Derfor finder vi det også naturligt, at bruge vores indsigt til at udvikle og udbyde kurser, der kan give de kompetencer, der er brug for lige nu.

Vi vil gerne være med til at styrke det faglige fællesskab, og på sigt vil Radiograf Rådet tilbyde kompetenceudvikling, der både retter sig mod basisradiografer, ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, tillids-repræsentanter og grupper inden for forskellige subspecialer.
 
Vi vil give alle en bedre forudsætning for at udvikle og udbygge deres faglige kvalifikationer - både de bløde samarbejdsorienterede og de hardcore fagtekniske.

Den gode idé

Radiograf Kurser skal også udbyde fagligt relevante kurser til basisradiograferne. Vi arbejder løbende med ide- og konceptudvikling af Radiograf Kursers tilbud til basisradiografer.

Hvis du sidder med den gode ideer til et kurser, seminar, gå-hjem-møder eller andet som faget mangler?

Så skriv dine tanker ned i en mail og send dit forslag til kontakt@remove-this.radiograf.dk. Mærk din mail "Radiograf Kurser - den gode ide" og husk at send navn og kontaktoplysninger med, så vi kan kontakte dig for en uddybende konceptindvielse.

Vi tager alle forslag med i vores overvejelse af, hvilke tilbud Radiograf Kurser skal udbyde i fremtiden.

Sidst opdateret d. 20.02.17

Til top