Nørrebro Teater

Rabat på forestillinger fra Nørrebro Teater

Radiograf Rådet har indgået en aftale med Nørrebro Teater, så alle Radiograf Rådets medlemmer kan få 15 % rabat på udvalgte forestillinger.

 

De udvalgte forestillinger er:

Et juleeventyr
En fortryllende juleoplevelse for hele familien

 

Til verdens ende
En familieforestilling om at rejse ud og finde hjem

 

Kirsebærhaven
En komedie af Anton Tjekhov

 

Du kan læse mere om de enkelte forestillinger og hvordan du meget enkelt kan benytte dig af rabatmuligheden efter at du er logget ind på hjemmesiden.

 

Den yderligere tekst vil fremgå herunder

 

Rabatlinks

Hermed rabatlinks til forestillingerne.

Rabatten gælder i salskategori O (rk. 1-11) og A (rk.12-19).

 

Fremgangsmåde:

  • Tryk på et af billederne og du bliver ført over til Nørrebro Teaters hjemmeside
  • Her skal du først vælge en spilledato og derefter pladser (kategori O eller A).
  • Til sidst tryk på 'læg i kurv'
  • Herefter vælg billettype: Radiograf Rådet, hvor priserne er med 15 % rabat.

 

Ved Et juleeventyr, kan man yderligere vælge børne- og ungebilletter, da der både er 15 % til voksne og til børn og unge under 25 år. (Børn og ung u.25 år (RR) - 170.00)

 

Vælg forestilling her:

Et juleeventyr
En fortryllende juleoplevelse for hele familien.


Kom i solid julestemning med Charles Dickens’ elskede klassiker. En magisk og eventyrlig julefortælling med Mette Horn i hovedrollen som Scrooge.

 

Til verdens ende
En familieforestilling om at rejse ud og finde hjem.

 

Tag med børnefavoritten Mille Gori på en fantasifuld og musikalsk rejse med kurs mod verdens ende. En fortælling i børnehøjde om ægte venskab og evnen til at sige undskyld.

 

Kirsebærhaven
En komedie af Anton Tjekhov

 

Pengene sidder løst på Madame Ranevskaya og hendes familie, der er vant til at leve det søde liv. Men nu klapper luksusfælden! Familieejendommen med den smukke kirsebærhave er nemlig belånt til op over skorstenen og skal sælges. Løsningen kunne være at udstykke hele molevitten til sommerhusgrunde mens tid er. Men i stedet for at handle og gøre noget, drukner familien deres bekymringer i rigelige mængder af champagne, affærer og tidsfordriv, mens de klamrer sig til minderne om verden af i går.

 

”Det er ikke et drama, men en komedie. Nogle steder endda en farce”, skrev Anton Tjekhov om sit sidste stykke Kirsebærhavenz. En sørgmunter fortælling om, hvad der sker, når noget kendt bliver opløst, og en ny verden banker på.